Er vinden geen activiteiten plaats vanwege Covd tot en met 19 januari 2021 !!!!

Overige verenigingsactiviteiten

Naast sneeuwfit trainingen en een groepsreis naar de wintersport biedt de vereniging nog meer activiteiten. Deelname hieraan is geheel vrijwillig.

De evenementencommissie organiseert gedurende het jaar een aantal evenementen waarbij de sportiviteit en/of gezelligheid voorop staan. Zo is er een kerstwandeling en wordt het seizoen afgesloten met een fietstocht. Natuurlijk mag een nieuwjaarsreceptie niet ontbreken.

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie op 3 januari 2021 is komen te vervallen

Fietstocht

2 mei 2021

voor wie Voor Leden van de Skivereniging Regio Zwolle

Er zijn geen kosten aan verbonden

Aanmelden via info@skivereningzwolle.nl

Tijd en start worden nog bekend gemaakt.

Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een mooie fietstocht van ca. 40 km.

Er wordt in de prachtige omgeving van Zwolle gefietst, soms op de Veluwe, soms langs de IJssel of in het Vechtdal. De natuur is op dat moment vaak op zijn mooist. Onderweg wordt er een uitspanning aangedaan voor een versnapering en een sanitaire stop.

Gezelligheid en genieten van de natuur staan voorop!

Niet vergeten!

·bandenplaksetje