We hopen het seizoen 2021/2022 normaal te starten en te voltooien

Wat gaan we doen?

de Algemene Ledenvergadering wordt op 25 oktober 2021 gehouden. We proberen het te houden in het gebouw van de HTC in Zwolle, Brinkhoekweg 200

De kerstwandeling is dit seizoen op 26 december 2021. Kun je al lekker de extra caloriën wegwandelen. Meer info volgt.

De nieuwjaarsreceptie is op 2 januari. Schrijf dit alvast in je agenda. Ook hier volgt meer info, zodra dat bekend is.

Overige verenigingsactiviteiten

Naast sneeuwfit trainingen en een groepsreis naar de wintersport biedt de vereniging nog meer activiteiten. Deelname hieraan is geheel vrijwillig.

De evenementencommissie organiseert gedurende het jaar een aantal evenementen waarbij de sportiviteit en/of gezelligheid voorop staan. Zo is er een kerstwandeling en wordt het seizoen afgesloten met een fietstocht. Natuurlijk mag een nieuwjaarsreceptie niet ontbreken.

Fietstocht

12 september 2021

voor wie Voor Leden van de Skivereniging Regio Zwolle

Er zijn geen kosten aan verbonden

Aanmelden via info@skivereningzwolle.nl

Tijd en start worden nog bekend gemaakt.

Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een mooie fietstocht van ca. 40 km. Omdat dit niet kon in het vorig seizoen, willen we nu starten met een fietstocht.

Er wordt in de prachtige omgeving van Zwolle gefietst, soms op de Veluwe, soms langs de IJssel of in het Vechtdal. De natuur is op dat moment vaak op zijn mooist. Onderweg wordt er een uitspanning aangedaan voor een versnapering en een sanitaire stop.

Gezelligheid en genieten van de natuur staan voorop!

Niet vergeten!

·bandenplaksetje