Fietstocht

We hopen in september 2020 onze fietstocht te kunnen organiseren.

Overige verenigingsactiviteiten

Naast sneeuwfit trainingen en een groepsreis naar de wintersport biedt de vereniging nog meer activiteiten. Deelname hieraan is geheel vrijwillig.

De evenementencommissie organiseert gedurende het jaar een aantal evenementen waarbij de sportiviteit en/of gezelligheid voorop staan. Zo is er een kerstwandeling en wordt het seizoen afgesloten met een fietstocht. Natuurlijk mag een nieuwjaarsreceptie niet ontbreken. Daarnaast proberen we een of meerdere team(s) samen te stellen en deel te nemen aan de Ekidenloop.

Activiteiten kalender 2020/2021

Wat
Voor wie?

seizoen 2019/2020

Wordt nog bekend gemaakt / september 2020

Start trainingsseizoen

de Agnietenberg, Haersterveerweg 23 8034 PJ Zwolle
ALVWordt nog bekend gemaakt

Kerstwandeling

Nieuwjaarsborrel

Vertrek naar Zwieselstein

parkeerplaats Haersterveerweg 1A
Zwolle
voor leden van SRZ die zich aangemeld hebben.
Ekidenloop

maart/april 2021op en rond de atletiekbaan van av PEC 1910

seizoen 2020/2021

mei 2021wordt nog bekend gemaakt

Kerstwandeling

december 2020

De jaarlijkse kerstwandeling wordt ook dit jaar georganiseerd door de evenementen commissie. Zij zoekt weer een wandeling uit in een bosrijke omgeving en na afloop trakteert de Skivereniging op een heerlijk bord snert of iets vergelijkbaars. Vooraf graag aanmelden bij Gerard Harbrink, zodat hij voldoende snert kan bestellen bij de horecagelegenheid waar we ons verzamelen en ook terugkeren. Het adres en verdere noodzakelijke gegevens worden tijdens de trainingen en op onze website in december tijdig bekend gemaakt. Wie weet misschien wel een witte kerst dit jaar.

Nieuwjaarsreceptie

De jaarlijkse nieuwjaarsborrel wordt gehouden . Je kunt iedereen al het beste wensen en ervaringen uitwisselen waar de wintersport reis dit jaar het beste naar toe kan gaan.

Ekidenloop,

op en rond de atletiekbaan van av PEC 1910

voor wie

Hopelijk lukt het ook dit jaar weer om een team af te vaardigen.

De afstand van ruim 42 km wordt afgelegd door teams bestaande uit zes personen (3 van 5 km, 2 van 10 km en 1 van 7,2 km). Wanneer de 26e Ekiden gehouden zal worden, is nu nog niet bekend.

voor wie Voor Leden van de Skivereniging Regio Zwolle

Er zijn geen kosten aan verbonden

Aanmelden via info@skivereningzwolle.nl

Tijd en start worden nog bekend gemaakt.

Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een mooie fietstocht van ca. 40 km.

Er wordt in de prachtige omgeving van Zwolle gefietst, soms op de Veluwe, soms langs de IJssel of in het Vechtdal. De natuur is op dat moment vaak op zijn mooist. Onderweg wordt er een uitspanning aangedaan voor een versnapering en een sanitaire stop.

Gezelligheid en genieten van de natuur staan voorop!

Niet vergeten!

·bandenplaksetje