We hopen het seizoen 2021/2022 normaal te starten en te voltooien

Wat gaan we doen?

de Algemene Ledenvergadering wordt op 26 oktober 2021 gehouden. We proberen het te houden in het gebouw van de HTC in Zwolle, Brinkhoekweg 200

De kerstwandeling is dit seizoen op 26 december 2021. Kun je al lekker de extra caloriën wegwandelen. Meer info volgt.

De nieuwjaarsreceptie is op 2 januari. Schrijf dit alvast in je agenda. Ook hier volgt meer info, zodra dat bekend is.

Overige verenigingsactiviteiten

Naast sneeuwfit trainingen en een groepsreis naar de wintersport biedt de vereniging nog meer activiteiten. Deelname hieraan is geheel vrijwillig.

De evenementencommissie organiseert gedurende het jaar een aantal evenementen waarbij de sportiviteit en/of gezelligheid voorop staan. Zo is er een kerstwandeling en wordt het seizoen afgesloten met een fietstocht. Natuurlijk mag een nieuwjaarsreceptie niet ontbreken.