Skivereniging Regio Zwolle

logo van Skivereniging Regio Zwolle

Naast onze verenigingsactiviteiten biedt de Skivereniging Regio Zwolle ook veel gezelligheid!

Hieronder vindt u ze op een rij.

Open dagen op 11, 13 en 24 september 2022

Op 11, 13 en 24 september starten de trainingen weer. In het kader van ons jubileumjaar willen we starten met een openhuis. Dit houdt in dat de eerste training iedereen mag meetrainen.  Je kunt iedereen mee nemen naar de 1e training, waarvan je denkt dat de skitraining is voor hem of haar is. Voor de dinsdag geldt natuurlijk dat de zaal beperkt is, graag even aanmelden als je van plan bent te komen. Dat kan met een mailtje op info@skiverenigingzwolle.nl als je wil komen. Natuurlijk gaan we nadien gezellig koffiedrinken.

Jubileumuitje op 17 september 2022

Voor de leden van de Skivereniging Regio Zwolle organiseren we een uitje en wel op 17 september 2022.

We gaan naar Snowworld Zoetermeer. Snowworld Zoetermeer heeft 4 pistes, waarvan een de steilste is. We gaan met eigen vervoer.

Wat?                       Skiën en barbecueën

Waar?                     Snowworld Zoetermeer, Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer

Voor wie?               Leden van de Skivereniging Regio Zwolle.

Hoe?                       Met eigen vervoer, meerijregeling (vertrek om 15.00 uur uit Zwolle)

Wat kost het?        30 Euro.   Introducé's betalen 35 Euro.

Inbegrepen; 1 uur skiën en onbeperkt barbecueën

Exclusief drankjes en materiaalhuur.

Opgeven voor 3 september 2022 op info@skiverenigingzwolle.nl

Een uur extra skiën kent een toeslag van 5 euro.

Algemene Ledenvergadering 25 oktober 2022

Op dinsdag 25 oktober 2022 vindt de algemene ledenvergadering plaats in de kantine van voetbalvereniging HTC, Brinkhoekweg 200, 8034 PC Zwolle.. De stukken worden tijdig verzonden door het secretariaat. Ieder lid is van harte uitgenodigd. Natuurlijk sluiten we de vergadering af met een drankje.

De agenda wordt twee weken voor de datum van de algemene ledenvergadering op onze website geplaatst. U ontvangt tevens een herinneringsmail voor deze vergadering.

Wil je punten op de agenda plaatsen dan kan dat natuurlijk door te mailen naar het secretariaat op info@skiverenigingzwolle.nl

Op zondag 18 december 2022 vindt onze jaarlijkse kerstwandeling plaats. Er wordt door de activiteitencommissie een mooie locatie uitgezocht van waar we vertrekken.

Voor leden van de Skivereniging Regio Zwolle

Er zijn een kosten aan verbonden.

Kerstwandeling op 18 december 2022

Nieuwjaarsborrel 8 januari 2023

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 8 januari 2023 van 16-18 uur.

Fietstocht

Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een mooie fietstocht van ca. 35 km. Deze zal op 7 mei 2023 worden georganiseerd.

Ook hierover kun je tegen die tijd meer informatie verwachten.

voor leden van de skivereniging regio Zwolle

Er zijn geen kosten aan verbonden.

foto van een goep fietsende mensen
foto  van mensen in de skihal Bottrop

Een foto van ons uitje naar Bottrop.

foto van sportende mensen in het bos