Skivereniging Regio Zwolle

logo van Skivereniging Regio Zwolle

Naast onze verenigingsactiviteiten biedt de Skivereniging Regio Zwolle ook veel gezelligheid!

Hieronder vindt u ze op een rij.

Algemene Ledenvergadering 31 oktober 2022

Op maandag 31 oktober 2022 vindt de algemene ledenvergadering plaats in de kantine van voetbalvereniging HTC, Brinkhoekweg 200, 8034 PC Zwolle.. De stukken worden tijdig verzonden door het secretariaat. Ieder lid is van harte uitgenodigd. Natuurlijk sluiten we de vergadering af met een drankje.

De agenda wordt twee weken voor de datum van de algemene ledenvergadering op onze website geplaatst. U ontvangt tevens een herinneringsmail voor deze vergadering.

Wil je punten op de agenda plaatsen dan kan dat natuurlijk door te mailen naar het secretariaat op info@skiverenigingzwolle.nl

Op zondag 18 december 2022 vindt onze jaarlijkse kerstwandeling plaats. Er wordt door de activiteitencommissie een mooie locatie uitgezocht van waar we vertrekken.

Voor leden van de Skivereniging Regio Zwolle

Er zijn een kosten aan verbonden.

Kerstwandeling op 18 december 2022

Nieuwjaarsborrel 8 januari 2023

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 8 januari 2023 van 16-18 uur.

Fietstocht

Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een mooie fietstocht van ca. 35 km. Deze zal op 7 mei 2023 worden georganiseerd.

Ook hierover kun je tegen die tijd meer informatie verwachten.

voor leden van de skivereniging regio Zwolle

Er zijn geen kosten aan verbonden.

foto van een goep fietsende mensen