Skivereniging Regio Zwolle

logo van Skivereniging Regio Zwolle

Naast onze verenigingsactiviteiten biedt de Skivereniging Regio Zwolle ook veel gezelligheid!

Hieronder vindt u ze op een rij.

Fietstocht

Op zondag 28 april 2024 gaan we als seizoenafsluiting fietsen in de prachtige natuur rondom Zwolle

Kerst

wandeling

Op zondag 24 december 2023 vindt onze traditionele kerstwandeling plaats. We verzamelen vanaf half 11 bij het Grand Café van Station Dalfsen, Stationsweg 4, 7722 HA Dalfsen, voor een kopje koffie.
De kerstwandeling onder leiding van Gerard Harbrink start om 11 uur. Het wordt een mooie wandeling van 1 tot 1,5 uur in de omgeving van het station.
Na afloop (vanaf ca. 12:30 uur) komen we samen bij Station Dalfsen waar warme soep en een consumptie voor ons klaarstaan. Om voor de keuken te weten hoeveel deelnemers er komen, is het fijn als je je van te voren aanmeldt (graag vóór donderdag 21 december) op ons e-mailadres Info@skiverenigingzwolle.nl

foto van een goep fietsende mensen

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsbijeenkomst wordt gehouden op zondag 7 januari 2024 van 16 tot 18 uur in ‘De Hoeve’ van restaurant De Agnietenberg, Haersterveerweg 23, 8034 PJ Zwolle.
Een bijzonderheid is dat we tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst een extra ALV houden.
Aanmelding voor de nieuwjaarsbijeenkomst en extra ALV is niet nodig.