Overige verenigingsactiviteiten

Naast sneeuwfit trainingen en een groepsreis naar de wintersport biedt de vereniging nog meer activiteiten. Deelname hieraan is geheel vrijwillig.

Fietstocht

1 mei 2022

Waar: Wordt nog bekend gemaakt

Voor wie: Voor leden van de Skivereniging Regio Zwolle

Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een mooie fietstocht van ca. 40 km. door de prachtige natuur in de omgeving van Zwolle.

Vergeet niet je fototoestel, een bandenplaksetje en regenkleding mee te nemen. Natuurlijk neem je je stralende humeur mee om het tot een gezellig geheel te maken.