Ook als je geen wintersport fanaat bent kun je bij onze vereniging terecht om te sporten en je conditie op peil te houden.

De coronaregels zijn weer aangescherpt.

Alle activiteiten zijn helaas stilgelegd tot 14 januari 2022.

Er zijn geen trainingen, geen kerstwandeling en geen Nieuwjaarsborrel!

We hebben een vertrouwenspersoon. Dat is Gerard Luijmes. Je kunt hem bereiken op het emailadres

Sneeuwfit

De perfecte voorbereiding op de wintersport.

Weet je nog niet of de trainingen wat voor jou zijn, vraag dan een gratis vrijblijvende proefles aan op

Reizen

Naast sneeuwfittrainingen organiseren we elk jaar een gezellige groepsreis naar de sneeuw.

Gezelligheid

We organiseren door het jaar heen ook andere activiteiten, waarbij gezelligheid centraal staat.

Lid worden?

Onze partners

De Skivereniging Regio Zwolle is een actieve vereniging voor mensen met passie voor sneeuw en wintersport.

Over ons

De Skivereniging Regio Zwolle is opgericht rond 1970. Haar leden komen uit Zwolle en de omgeving van Zwolle. In 2007 zijn de laatste keer statuten vastgesteld en zijn we verder gegaan onder de naam 'Skivereniging Regio Zwolle'. We staan ingeschreven bij de KVK Zwolle onder nummer 40062658.

Erelid:

Klaas Hamminga

Lid van verdienste:

Jeannette Ovink

Herma Weekamp

Johan van Zanten

Van oudsher is er een band met de Nederlandse Skivereniging (NskiV). Onze statuten zijn goedgekeurd door de NskiV.

Binnen de doelstellingen van de Nederlandse Ski Vereniging organiseert Skivereniging Regio Zwolle activiteiten, zoals SneeuwFit en andere activiteiten die verband houden met het bevorderen van de wintersport, op lokaal en regionaal nivo, in de breedste zin van het woord.

Primair zijn de trainingen geschikt als een goede voorbereiding op een wintersportvakantie. Lekker vrij van spierpijn optimaal genieten van de vakantie. Bovendien heb je met een goede conditie minder kans op blessures.

Ben jij geen skiër?

Laat je dan vooral niet op het verkeerde been zetten door onze naam. Je hoeft geen wintersporter te zijn om mee te doen met sneeuwfit. Een deel van onze leden gaat nooit naar de sneeuw. Gezond buiten of binnen bezig zijn is voor hen de reden om met Sneeuwfit mee te doen. En voor de gezelligheid natuurlijk.